Sollied heeft met 'complete' Papadopulos aanval rond

16 juni 2009, 10:48   Bijgewerkt: 16 juni 2009, 10:58

SC Heerenveen trekt deze zomer geen aanvallers meer aan. Met de komst van Michal Papadopulos heeft coach Trond Sollied zijn aanvalslinie compleet, meldt de Friese club op haar website. De club hoopt nu alleen nog op defensieve versterking.

Sollied heeft voor komend seizoen in de voorhoede de beschikking over Roy Beerens, Patrik Ingelsten, Gerald Sibon, Paolo Henrique, Tarik Elyounoussi en dus ook Papadopulos. De 24-jarige Tsjechische international werd maandag overgenomen van Mlada Boleslav en is volgens directeur Yme Kuiper een heel complete aanvaller. "Hij heeft niet de acceleratie van Sulejmani of het schot van Alves, maar is kopsterk, zorgt altijd voor beweging voor de goal, is goed in de combinatie en kan ook als aanspeelpunt dienen. Wij zijn blij met Papadopulos", aldus Kuiper.

Dat eerdere buitenlandse avonturen van Papadopulos bij Arsenal en Bayer Leverkusen geen succes werden, zegt volgens Kuiper niets. "Deze jongen is twee keer te vroeg naar het buitenland vertrokken. Deze ervaringen hebben hem gelouterd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen