Benitez: "Onze mentaliteit was niet goed"

30 september 2009, 09:44

Liverpool ging dinsdag na bijna twee jaar weer eens onderuit in de groepsfase van de Champions League. In Florence werd de Engelse ploeg op alle fronten afgetroefd door Fiorentina (2-0), tot onvrede van coach Rafael Benitez.

De Spanjaard had veel aan te merken op het spel van zijn ploeg in Italië. "Vooral in de openingsfase was onze mentaliteit niet goed. De hele ploeg speelde niet goed, ik kan me niet herinneren wanneer we voor het laatst zó slecht waren. In de loop van de wedstrijd ging het iets beter, maar nog steeds niet goed genoeg."

Volgens Benitez was de zege van Fiorentina dik verdiend. "Ze waren de bovenliggende partij. Wij waren niet goed, Fiorentina was beter", aldus de Spanjaard.

De knop moet snel weer om bij Liverpool, want komend weekend wacht de belangrijke competitiewedstrijd tegen koploper Chelsea. "Ik ben er van overtuigd dat jullie dan een heel ander Liverpool zullen zien. Zo slecht als tegen Fiorentina kunnen we niet nog een keer zijn. Ook Chelsea straft zulk spel immers genadeloos af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen