Standard-spelers ruziën in media

3 november 2009, 09:44   Bijgewerkt: 3 november 2009, 09:51

Standard Luik kent een allesbehalve rustige aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Olympiakos Piraeus. Twee belangrijke spelers, Milan Jovanovic en Mohamed Sarr, vliegen elkaar via uitlatingen in de media in de haren.

Sarr gooide maandag de knuppel in het hoenderhok, door vraagtekens te zetten achter de werklust en instelling van Jovanovic. "Ik vind het jammer dat Jovanovic zijn lusteloosheid zo openlijk laat blijken. Hij is zijn populariteit aan het verliezen, maar dat laat hem blijkbaar koud. Je moet respect hebben voor je ploegmaats, de ploeg belazer je niet", zei de Afrikaan in Het Laatste Nieuws. Jovanovic reageerde uiterst cynisch. "Dit is een aangename verrassing van Sarr. Het toont dat hij erg intelligent is en een groot psycholoog. Misschien kan hij na zijn carrière de spelers van Standard motiveren. Ik moet natuurlijk beter spelen, maar geldt dat niet voor heel Standard?"

De reactie van Sarr hierop liet niet lang op zich wachten. "Ik heb gezegd wat de hele ploeg denkt", stelt hij. "Ik zal altijd mijn truitje nat maken. Hij doet dat niet. Ik weet dat de hele ploeg er zo over denkt. Als ik niet goed genoeg werk, mag hij het mij ook altijd komen zeggen, maar dat doet hij niet. Hij huilt liever uit in de media. Ik ken Jovanovic al lang. Hij kan veel beter dan wat hij nu laat zien. Hij weet dat zelf ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen