Wernbloom: "Moet het hebben van werklust"

Koen Freriks
22 november 2009, 11:13   Bijgewerkt: 22 november 2009, 11:34

Pontus Wernbloom is trots op de overwinning van AZ op Roda JC. De Alkmaarders bogen een 2-1 achterstand om in een 4-2 overwinning. Wernbloom had als invaller een belangrijke rol in de ommekeer.

"Ik voel me groots", lachte de AZ'er na afloop. "We hebben mentaliteit getoond door terug te keren in de wedstrijd. Deze overwinning hadden we echt nodig. We hebben het vandaag samen opgepakt. Na een overtuigende start gaven we de wedstrijd een beetje uit handen. Door de goal na rust gingen onze hoofden wat hangen, maar vlak daarna lag de 2-2 erin. Toen zag je dat het vertrouwen terug kwam en we met de borsten vooruit liepen. Daarna maakten we het knap af. Of Rasmus Elm me heeft bedankt na de assist op hem? Nee, we doen onze job. Eerder had hij al een kans gemist, dan weet je bij Rasmus dat hij die tweede erin schiet."

Trainer Ronald Koeman was na afloop enthousiast over de invalbeurt van Wernbloom. De middenvelder was zelf ook tevreden. "Ik ben blij met mijn eigen spel. Vandaag gaf ik twee assists en heb ik keihard gewerkt. Dat harde werken is het belangrijkste punt. Ik ben niet de speler van de slimme passes: moet het hebben van mijn passie, werklust en harde tackles. De andere spelers om me heen doen het fijnere werk wel. Zo sluit het goed op elkaar aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen