Lyon aanvallender ingesteld tegen Bayern

Ger
26 april 2010, 19:21   Bijgewerkt: 26 april 2010, 19:29

Olympique Lyon hoefde afgelopen weekeinde niet in actie te komen in de Ligue 1. De ploeg mocht van de Franse voetbalbond de wedstrijd tegen Monaco verzetten om zich optimaal op de Champions League-return met Bayern München voor te bereiden. Coach Claude Puel greep deze mogelijkheid aan om een trainingskamp te beleggen.

"Het idee was om tijd met elkaar door te brengen en ons te focussen op de wedstrijd", aldus de oefenmeester. Lyon zal waarschijnlijk aanvallender ingesteld zijn dan in de eerste wedstrijd, die door een treffer van Arjen Robben met 1-0 werd verloren. "We moeten met een andere instelling de wedstrijd ingaan. We speelden vorige week te defensief", aldus de Argentijnse spits Lisandro Lopez.

Lyon heeft personele problemen in de selectie. Net als Franck Ribéry bij Bayern kreeg ook Jeremy Toulalan de rode kaart voorgehouden in de eerste wedstrijd. In de defensie is Mathieu Bodmer geblesseerd. Aanvoerder Cris is niet volledig fit, maar wordt dinsdag wel aan de start verwacht. Jean-Alain Boumsong zit wel weer bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen