Scholes houdt titelaspiraties ManUnited levend

Ger
17 april 2010, 15:39   Bijgewerkt: 17 april 2010, 17:11

Paul Scholes heeft Manchester United zaterdagmiddag op het nippertje aan een belangrijke zege geholpen. De middenvelder scoorde op bezoek bij stadsrivaal Manchester City diep in blessuretijd de enige treffer. Dankzij de winst komt de formatie van coach Alex Ferguson op één punt van koploper Chelsea.

ManUited, met Edwin van der Sar in het doel, leek lang op een gelijkspel af te stevenen tegen het team van middenvelder Nigel de Jong. Het duurde tot ver in de blessuretijd voordat de kleine Scholes, die deze week voor een jaar bijtekende, met het hoofd de voorzet van Patrick Evra inkopte. De Jong was op dat moment al door coach Roberto Mancini gewisseld.

De wedstrijd tussen de nummer twee (United) en vier (City) van de Premier League had het venijn in de staart zitten. Voor het doelpunt van Scholes had City in de slotfase met Wayne Bridge en Patrick Viera goede kansen op een doelpunt.

Puntenverlies had de titelaspiraties van ManUnited een behoorlijke deuk gegeven. De titelhouder had de voorgaande twee competitiewedstrijden immers niet weten te winnen. Chelsea kan de voorsprong op de directe concurrent zaterdagavond nog wel vergroten tot vier punten. De lijstaanvoerder uit Londen gaat dan op bezoek bij subtopper Tottenham Hotspur. City staat na de nederlaag op de vierde plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen