Clubeigenaar: "Kan Anthuenis niet doodschieten"

Ger
23 augustus 2010, 14:33

Clubeigenaar Maged Samy zag zijn Lierse SK dit seizoen de eerste vier competitieduels verliezen. Desondanks hoeft trainer Aimé Anthuenis niet te vrezen voor zijn baan. Samy gaat deze transferperiode nog snel op zoek naar vijf nieuwe spelers, vooral verdedigers.

"Het is niet mijn stijl om een trainer snel te ontslaan", zegt de geldschieter in Gazet van Antwerpen. "Als hij al eens een foutje maakt, kan ik hem toch moeilijk doodschieten? Nee, Aimé Anthuenis doet zijn werk goed. Ik ben niet in paniek. Toen Lierse in 1997 kampioen werd, begon het zijn seizoen ook zwak (8 op 21, red). Dus de start zegt ook niet alles. Er is niets onoverkomelijks gebeurd. Het heeft vooral met brute pech te maken."

De Egyptenaar wil de oefenmeester een handje helpen door snel werk te maken van enkele versterkingen. "Ik ga nog veel spelers kopen. Minstens vijf, zeker vier verdedigers. We hebben nog acht dagen voor de transfermarkt sluit, dus dat moet lukken. Deze week gaat er veel onderhandeld worden. De spelers die zullen komen, zijn niet meteen wedstrijdfit. Het zal dus nog even wachten zijn op het beste Lierse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen