Schalke 04 stelt Huntelaar voor aan publiek

8 september 2010, 16:16   Bijgewerkt: 8 september 2010, 19:06

Schalke 04 heeft woensdag Klaas-Jan Huntelaar eindelijk aan het publiek kunnen voorstellen. De aanvaller kwam eind vorige maand al over van AC Milan, maar moest toen direct weer weg vanwege interlandverplichtingen bij Oranje.

{image[272966][right-half][]}"Ik wil hier zo veel mogelijk doelpunten maken", sprak de 27-jarige aanvaller bij zijn presentatie. Schalke wil zijn aanwinst vrijdag al inzetten, als de club een uitwedstrijd tegen 1899 Hoffenheim speelt. Huntelaar liet de afgelopen week zien dat het met zijn scherpte voor het doel wel goed zit. Hij scoorde voor het Nederlands elftal in totaal vijf keer in de interlands tegen San Marino en Finland.

Adriano Galliani, de vicevoorzitter van Milan, verdedigde het besluit van de club Huntelaar en Marco Borriello (naar AS Roma) te vervangen door Zlatan Ibrahimovic en Robinho. Hij verwacht daar, ondanks de kritiek die er in Italië werd geleverd, geen spijt van te krijgen.

"Het is altijd hetzelfde liedje: Als we spelers aantrekken is is het fout en als we ze verkopen ook. Laten dit duidelijk zijn, Huntelaar is een voortreffelijke voetballer, maar we hebben gekozen voor Ibrahimovic. Twee spelers zijn weg - ik weet zeker dat ze het goed gaan doen bij hun nieuwe club - en er zijn er twee gekomen. Ik heb slechts gedaan wat coach Massimiliano Allegri verlangde. Hij wilde een vleugelaanvaller erbij en een centrumspits minder", aldus Galliani.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen