Ferguson niet verrast door prestaties Hernandez

29 oktober 2010, 20:02

Javier Hernandez is zo'n beetje the talk of the town in Manchester na zijn recente prestaties, maar zijn coach Sir Alex Ferguson toont zich allerminst verrast over de stormachtige ontwikkeling die zijn pupil doormaakt. De Mexicaanse aanvaller, die veel speeltijd geniet nu Wayne Rooney in de lappenmand zit, was liefst vijf keer trefzeker in zijn laatste zes wedstrijden namens de Engelse club.

De oefenmeester van Manchester United toont zich een ware stoïcijn indien hem gevraagd wordt of de fraaie prestaties van 'El Chicarito' hem niet verbazen. "We zijn niet verrast, omdat we Hernandez heel vaak hebben bekeken voordat we hem hebben laten tekenen. We hebben veel tijd aan hem besteed. Ook in de voorbereiding en op trainingen werd duidelijk wat hij kon", verklaarde Ferguson tegenover de Engelse media.

De coach van de Engelse topclub is lyrisch over de kwaliteiten van de Mexicaanse aanvaller. "Hij is jong en leergierig. Daarnaast heeft hij veel kennis over het spelletje. Alles spreekt in zijn voordeel. We zijn allemaal erg tevreden en iedereen is enthousiast over hem. Zijn winnende goal tegen Wolverhampton Wanderers, dinsdag, bewijst dat hij ook nog eens een goede afmaker is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen