PSG en Rennes laten dure punten liggen

Ger
14 november 2010, 21:42

Winnen blijft moeilijk in de Franse voetbalcompetitie, zeker een paar keer achter elkaar. Zondag lieten Paris Saint Germain en Rennes de kans een sprong naar de top te maken liggen. PSG kwam tegen Lorient niet verder dan 1-1. De Bretonse club verloor zelfs, met 2-1 bij Auxerre.

PSG was zeker in de eerste helft zeer dominant, maar liet na een van de vele kansen te benutten. De openingstreffer kwam dan ook na ruim een half uur op naam van Lynel Kitambala, namens Lorient. Nene redde pas vlak voor het laatste fluitsignaal een punt voor de Parijse ploeg.

Auxerre dankte de zege op Rennes, dat bij winst de kop had overgenomen, aan een doelpunt van Julien Quercia in de slotfase, na een counter. Valter Birsa had halverwege de tweede helft de score geopend met een fraai 'krulschot'. Jires Kembo-Ekoko maakte gelijk, waarna Rennes meer wilde maar niet kreeg.

De meeste concurrenten profiteerden dus niet van het puntenverlies van Stade Brest. De verrassende koploper speelde zaterdagavond voor eigen publiek gelijk tegen Sochaux: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen