Van der Vaart dreigt duel met Inter weer te missen

Ger
1 november 2010, 11:35   Bijgewerkt: 1 november 2010, 12:33

Rafael van der Vaart dreigt ook te ontbreken in de return tegen Internazionale in de Champions League. De middenvelder van Tottenham Hotspur blijkt afgelopen zaterdag tijdens het competitieduel met Manchester United een hamstringblessure te hebben opgelopen.

Van der Vaart, dit seizoen al goed voor vijf doelpunten, moest twee weken geleden de eerste wedstrijd tegen Inter ook al aan zich voorbij laten gaan. De Oranje-international zat toen een schorsing uit naar aanleiding van de rode kaart die hij tegen FC Twente incasseerde.

De kwetsuur van Van der Vaart is een nieuwe domper voor manager Harry Redknapp. De Londense club kan tegen de titelhouder van de Champions League ook niet beschikken over het geblesseerde trio Michael Dawson, Ledley King en Jermain Defoe. Daarnaast is Heurelho Gomes geschorst.

"Van der Vaart brengt extra klasse, maar ik denk dat hij niet okselfris is en juist dan krijg je blessures", aldus Redknapp. "Hij heeft nog altijd geen volledige wedstrijd afgewerkt. Het is lastig om hem zonder fysieke ongemakken over die drempel te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen