Cruijff: "Technisch platform soort olievlek"

14 februari 2011, 08:26   Bijgewerkt: 14 februari 2011, 08:32

Johan Cruijff is zeer enthousiast over het nieuw te vormen technisch platform bij Ajax, waarvan hij voorzitter wordt. In zijn column in De Telegraaf legt de legendarische nummer veertien uit waarom het platform in zijn ogen veel kan doen.

"Het is een soort van olievlek. We zitten met vijf man in dat platform en daar vanuit zijn er korte lijnen naar een man of zes, die weer hun eigen netwerk binnen en buiten Ajax hebben. Ik wil er vooral mee zeggen, dat we ongelooflijk veel knowhow tot onze beschikking hebben. Bovendien gaat het om mensen die zonder enig eigen belang hierin staan", aldus Cruijff, die het platform op relatief korte termijn op poten hoopt te hebben. "Op 1 april zijn we klaar, daarna moet alles worden uitgevoerd, waardoor Ajax op 1 juli kant en klaar aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Dat gaat lukken, want ik heb een goed gevoel aan onze eerste besprekingen overgehouden."

Cruijff is blij met het enthousiasme dat ontstaan is bij oud-spelers om de club te helpen. "Het is ongelooflijk hoeveel oud-spelers nog betrokken bij Ajax willen zijn. Dat is wel zo prettig, omdat tijdens het doorlichten van de club we bij de opleiding beginnen, daarna is de scouting aan de beurt en alles wat aan deze twee onderdelen gekoppeld is. Allemaal zaken, die veel betrokkenen aan den lijve hebben ondervonden, waardoor ze hopelijk ook interessante oordelen kunnen geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen