De Vrij staat 'open' voor langer verblijf in De Kuip

11 maart 2011, 20:29   Bijgewerkt: 11 maart 2011, 20:34

Feyenoord-trainer Mario Been gaf eerder in maart aan te hopen dat Ron Vlaar, Leroy Fer, Georginio Wijnaldum en Stefan de Vrij ook volgend seizoen te bewonderen zullen zijn in De Kuip. Laatstgenoemde heeft met betrekking tot een eventuele contractverlenging nog niets vernomen van de clubleiding. De Vrij, die nog tot medio 2012 vastligt in Rotterdam, laat weten positief te staan tegenover een langer verblijf bij de Rotterdammers. 

"Ik sta er ook zeker voor open", vertrouwde de negentienjarige verdediger aan RTV Rijnmond vrijdag toe. "Hier speel ik elke week en word ik steeds beter. Ik ben ook zeker nog niet uitgeleerd. Maar voorlopig heb ik nog niks van de club gehoord. Het is natuurlijk ook niet zo dat ik zomaar alles teken. De voorwaarden moeten wel goed zijn."

De geruchten dat Arsenal belangstelling voor hem zou hebben, doet de mandekker af als onzin. "Al streelt het je wel. Dat er ook niet om gelachen wordt, toont aan dat men het serieus neemt en dat ik op de goede weg ben. Maar nu is het nog te vroeg voor zo’n stap. Eerst wekelijks in de Eredivisie goed spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen