Marseille aast op 'echte Ajacied' Anita

11 maart 2011, 08:29   Bijgewerkt: 11 maart 2011, 08:37

Ajax moet de gesprekken met Vurnon Anita over een nieuw contract niet te lang uitstellen. Nadat in de winter Malaga en Fenerbahçe al informeerden naar de rechtspoot, heeft nu ook Olympique Marseille zich bij hem gemeld. En hoewel Anita het liefst bij Ajax wil blijven, wijst hij de interesse uit Frankrijk niet direct af.

"Ik ben gebeld met de vraag of Vurnon een transfer naar Marseille ziet zitten. We houden de optie open. Het is geen club waar je op voorhand nee tegen zegt. Maar hij wil in principe in Amsterdam blijven. De bal ligt bij Ajax", zegt Harry Lulofs, de zaakwaarnemer van de meervoudig international, in De Telegraaf.

Het huidige contract van Anita bij Ajax loopt tot 2012. In november kreeg hij te horen dat Ajax in januari met een nieuw contractvoorstel zou komen, maar dat is vooralsnog uitgebleven. Lulofs benadrukt dat Anita graag in de ArenA wil blijven. "Vurnon is een echte Ajacied, voelt zich thuis bij Ajax en is een modelprof. Hij ligt nooit dwars. Dat bleek in januari. We hebben Malaga en Fenerbahce afgezegd, omdat een tussentijds vertrek voor Vurnon ondanks zijn rol als reserve absoluut onbespreekbaar was. Die clubs komen pas komen – net als Marseille – pas in beeld als Ajax niet handelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen