Marseille wint kraker in Ligue 1 tegen Rennes

11 maart 2011, 23:38

Olympique Marseille heeft vrijdagavond in de Ligue 1 een belangrijke overwinning geboekt. In de Franse topper bij nummer twee Stade Rennes zegevierde l'OM met 2-0. Door de winst verkleinde Marseille de achterstand op Rennes en koploper Lille tot één punt. Lille, dat wel nog een duel tegoed heeft, speelt zondag voor eigen publiek tegen Valenciennes.

Marseille verloor vorige week van Lille en kon zich geen tweede nederlaag in een topper veroorloven. Loic Remy bracht vrijdagavond de bezoekers in de 24e minuut op voorsprong met een rake kopbal. Tien minuten voor het einde besliste Lucho Gonzalez het duel met de 2-0. Stade Rennes trad aan zonder John Verhoek, die in de winterstop werd overgenomen van FC Den Bosch.