NAC gaat voor eerste competitiezege in Kuip

11 maart 2011, 12:45   Bijgewerkt: 11 maart 2011, 12:51

Nog nooit won NAC Breda een competitiewedstrijd in de Kuip. Aan die reeks hoopt de ploeg zondag een eind te maken. "Er zijn meer clubs die dit seizoen in De Kuip hebben gewonnen, dus waarom zou het ons niet lukken. Statistieken zeggen wat dat betreft alleen iets over het verleden", aldus coach Gert Aandewiel op de NAC-site.

Aandewiel beseft echter dat het niet gemakkelijk zal worden om Feyenoord, dat de weg naar boven ingeslagen heeft, te kloppen. "Feyenoord heeft de laatste weken goede resultaten behaald, en ook al was het voetbal niet geweldig, het heeft vast vertrouwen gegeven. Er zit veel voetbal in Feyenoord en de ploeg heeft ook altijd de intentie gehad om goed te voetballen. Dat zal er meer en meer uit komen nu er resultaten worden geboekt. Dat maakt Feyenoord tot een gevaarlijke tegenstander."

NAC Breda mist in Rotterdam sowieso Robbert Schilder, Milano Koenders en Ferne Snoyl. "Daarbij bestaan er nog twijfels over Tim Gilissen en Anthony Lurling. Ik verwacht hen morgen terug op de groepstraining en dan kunnen we zien hoe ze ervoor staan. Ik ben positief gestemd wat dat betreft", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen