PSV en Philips verlengen samenwerking

9 maart 2011, 17:41

De sponsorovereenkomst tussen PSV en Philips wordt op 1 juli met vijf seizoenen verlengd, zo meldt de Eindhovense club op haar website. De verlenging is gedaan op basis van de huidige voorwaarden. Verder gaan ze samen onderzoeken hoe PSV de sponsorinkomsten kan vergroten. Daarbij worden mogelijk nieuwe partijen betrokken.

“Het 100-jarig bestaan van PSV in 2013 komt nu snel dichterbij en we zijn bijzonder trots op onze unieke, historische band met Philips. Philips en PSV zijn sterke merken en wij verwachten meer partners aan ons te kunnen binden om tot de sportieve top te blijven behoren”, zegt PSV-algemeen directeur Tiny Sanders.

Harry Hendriks, voorzitter van de directie Philips Benelux, is eveneens blij met het nieuws. “PSV en Philips hebben de langst bestaande sponsorrelatie ter wereld, die opnieuw met vijf jaar wordt verlengd. Daarnaast hebben we de ambitie om passend in de visie van PSV en Philips, gezondheid en welzijn een sterk onderdeel te maken van onze samenwerking door het inzetten van innovaties en het toepassen daarvan binnen en buiten onze landsgrenzen”, aldus de beleidsbepaler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen