Conceiçao: "Wie zweeft, knuppel ik neer"

21 april 2011, 09:45

Door de merkwaardige competitieopzet in België is Standard Luik ineens titelkandidaat. In de reguliere competitie bakte de ploeg er niet veel van, maar in de play-offs is de kampioen van 2008 en 2009 nog zonder puntverlies. Als vanavond ook Lokeren verslagen wordt, nadert het koploper Racing Genk tot op één punt.

Gezien de goede vorm wordt Standard door veel mensen ineens als favoriet voor de titel gezien, maar in Luik waakt men voor te veel euforie. "We blijven mikken op de derde plaats en denken enkel aan de volgende wedstrijd", benadrukt assistent-coach Sergio Conceiçao tegenover Sporza. "En als de derde plek veiliggesteld zou zijn, kunnen we nog altijd verder kijken. We dromen niet en houden het hoofd koel. Wat ik doe met spelers die zouden zweven? Die sla ik neer met een baseballknuppel."

Conceiçao erkent dat Standard dit seizoen net op tijd de juiste vorm te pakken heeft. "Bij ons staat er nu een team. We moesten in het seizoensbegin heel wat nieuwe spelers inpassen en dat vraagt tijd. We willen op dit elan verder bouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen