Willem II trekt ook Cambuur-speler Guijt aan

17 juni 2011, 11:51   Bijgewerkt: 17 juni 2011, 12:03

Willem II blijft efficiënt bezig op de transfermarkt. Nadat de ploeg eerder al onder meer Donny de Groot, Robbie Haemhouts en Hans Mulder binnenhaalde, is nu ook een akkoord bereikt met Danny Guijt, bevestigen de Tricolores vrijdag

Guijt komt transfervrij over van SC Cambuur en tekent een tweejarig contract met optie voor nog een seizoen. Naar verluidt stond de 30-jarige middenvelder ook in de belangstelling van RKC Waalwijk en Sparta. "Danny is een zeer ervaren speler die al ruim 300 wedstrijden in de benen heeft. Hij is sterk in de duels en brengt diepgang en dynamiek op het middenveld", zegt Willem II-directeur Marc van Hintum.

 

In het verleden stond Guijt onder contract bij TOP Oss en RBC Roosendaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen