Maar één punt voor Willem II op 115e verjaardag

12 augustus 2011, 20:53

115 jaar zijn ze vandaag geworden, maar het verjaardagspartijtje is niet met een overwinning opgeluisterd: Willem II kwam vrijdagavond in eigen huis op speeldag twee in de Jupiler League niet verder dan 1-1 tegen Go Ahead Eagles.

Willem II kwam nog wel goed uit de startblokken. Hans Mulder zette de jarige Tricolores na twintig minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Daarmee haalden ze de rust. Na iets meer dan een uur bepaalde Marnix Kolder de eindstand op 1-1. Willem II en Go Ahead gaan samen aan kop. Beide ploegen hebben vier punten. Willem II begon vorige week met een 3-1 zege bij Veendam, Go Ahead vloerde Telstar (1-0).

FC Volendam nestelde zich naast Willem II en Go Ahead Eagles aan kop van het klassement. De Wijdbroeken waren voor eigen publiek met 2-0 te sterk voor MVV. Jack Tuyp tekende voor beide treffers. De spits scoorde in beide helften telkens na een kwartier spelen. Vorige week opende Volendam het seizoen met een 0-0 remise op bezoek bij FC Dordrecht. MVV staat in de subtop, met drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen