Van Veldhoven: "Onderschat Feyenoord zeker niet"

12 augustus 2011, 11:26   Bijgewerkt: 12 augustus 2011, 11:34

Na de gelukkige 2-1 overwinning op FC Groningen van vorige week, staat voor Roda JC Kerkrade dit weekend een uitwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Een belangrijke wedstrijd, want coach Harm van Veldhoven ziet in de Rotterdammers een directe concurrent in de strijd om een plekje in de Europese play-offs.

Feyenoord heeft een aardige ploeg, zegt Van Veldhoven op de website van zijn club. "Feyenoord heeft een elftal met een gezonde instelling en veel individuele kwaliteit. Het is niet altijd in evenwicht, maar kan wel een bepaald niveau op de grasmat leggen. Ze behaalden een ruim verdiende overwinning tegen Excelsior en met het publiek er achter in de Kuip weet je dat het moeilijk wordt. Ik verwacht dat Feyenoord voor de play-off tickets gaat meespelen en daar horen ze ook thuis", stelt de Belg.

Hij vervolgt: "Wij moeten naar ons zelf kijken en ons eigen spel proberen te spelen én op onze manier het verschil maken. We onderschatten Feyenoord zeker niet."

Het duel met Feyenoord staat voor Roda ook in het teken van het weerzien met Martin van Geel, die vorig seizoen Kerkrade verruilde voor de Kuip. "Het is zeker een bijzonder weerzien. Maar we gaan daar goed en professioneel mee om. Hoewel er vantevoren zeker een speldeprik in de vorm van een sms'je gestuurd zal worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen