Standard-coach geeft toe: "Ben nog zoekende"

20 september 2011, 11:03   Bijgewerkt: 20 september 2011, 11:18

Trainer José Riga heeft zijn zaakjes nog niet op orde bij Standard Luik. De ploeg staat na zeven wedstrijden achtste in de Belgische Jupiler League en uit het feit dat Riga in die zeven duels al 23 verschillende basisspelers opstelde, blijkt dat de coach nog altijd op zoek is naar zijn ideale opstelling. Hij houdt echter vertrouwen in zijn aanpak.

Afgelopen weekend tegen Racing Genk (0-3) liet Riga, tot verrassing van velen, onder meer Jelle van Damme en Franck Berrier buiten de ploeg. Dat kwam hem op veel kritiek te staan. "Ik ben ervan overtuigd dat de ploeg die ik op papier zet voor de wedstrijd drie punten kan pakken. Net zoals ik ervan overtuigd ben dat de invallers voor die specifieke match het verschil kunnen maken", verdedigt hij zich in La Dernière Heure.

"Ik maak keuzes voor een wedstriijd, jullie journalisten analyseren een wedstrijd erna. Uit de afgelopen weken trek ik conclusies en stel ik een hiërarchie op tussen de spelers. Eén keer de goeie formule gevonden is, zal alles loslopen. Intussen is het zaak niet te veel van onze pluimen te verliezen", besluit de geplaagde oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen