Groep B: Inter wel op dreef in Europa

18 oktober 2011, 23:57   Bijgewerkt: 19 oktober 2011, 00:12

Na tegenvallende resultaten in de nationale competitie heeft Inter dinsdag in de Champions League wel weten te winnen. Met Wesley Sneijder terug in het elftal won de Italiaanse ploeg in Frankrijk met 1-0 van Lille. Inter grijpt door de zege de koppositie in Groep B.

Inter kwam in de eerste helft op voorsprong door Giampaolo Pazzini. Sneijder was betrokken bij de voorbereiding van de enige treffer van de avond. De Oranje-international combineerde met Mauro Zárate, die de assist verzorgde voor Pazzini. Lille greep hierna het initiatief en Joe Cole en Mathieu Debuchy kregen goede mogelijkheden, maar konden niet voorkomen dat Inter Frankrijk verliet met drie punten op zak.

In de andere confrontatie in deze poule hield CSKA Moskou drie punten over aan het duel met Trabzonspor. In eigen stadion boekte de Russiche club een eenvoudige zege: 3-0. Seydou Doumbia was met twee treffers de grote man aan de zijde van de Moskovieten.

Doumbia zetten CSKA na iets minder dan een half uur op voorsprong na een assist van Vagner Love. Diezelfde Love stelde Aleksandrs Cauna een kwartier voor tijd in staat om de voorsprong van de thuisclub te verdubbelen: 2-0. Doumbia tekende vier minuten voor tijd voor zijn tweede van de avond en bezegelde daarmee het lot van de Turken.

Inter gaat aan de leiding in Groep B met zes punten uit drie duels. CSKA Moskou en Trabzonspor volgen met ieder vier punten. Lille sluit de rij. De Fransen sprokkelden tot nu toe twee puntjes bijeen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen