Rijkaard wil openheid over transfer Bulykin

6 oktober 2011, 09:05

Herman Rijkaard, de broer van oud-international Frank, eist dat Ajax en Anderlecht openheid van zaken geven over de transfer van Dmitiry Bulykin. Rijkaard zegt nog geld te krijgen van Anderlecht en wil daarom weten of de Belgen een financiële vergoeding gekregen hebben of nog krijgen van de Amsterdammers voor Bulykin.

Officieel stapte Bulykin transfervrij over naar Ajax, maar Rijkaard heeft het vermoeden dat Anderlecht wel bonussen en percentages bij eventuele doorverkoop kan ontvangen. Samen met zijn zaakwaarnemer Brian Berkleef eist hij duidelijkheid. "Ajax heeft drie weken de tijd openheid van zaken te geven over de transfer van Bulykin."

Rijkaard en Berkleef menen nog geld tegoed te hebben van Anderlecht naar aanleiding van de transfer van Mbark Boussoufa. Het zou gaan om driekwart miljoen euro, plus ruim een ton aan rentekosten. "We zijn heel erg teleurgesteld in Anderlecht, dat zich altijd heeft gemanifesteerd als zeer correcte club, maar nu glasheldere, op papier vastgelegde afspraken negeert", meldt Berkleef in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen