Vleminckx: "Scoren geeft een boost"

17 oktober 2011, 09:09   Bijgewerkt: 17 oktober 2011, 09:15

Björn Vleminckx hoopte vooraf op een 'knalprestatie' van zichzelf en zijn team tegen AA Gent en die kwam er. Club Brugge won de topper in de Belgische competitie zondag met 2-0 en Vleminckx nam zelf het tweede doelpunt voor zijn rekening.

Die treffer kwam als geroepen voor Vleminckx, die de afgelopen weken wat kritiek kreeg. "Het doet deugd om te scoren", zegt hij op zijn clubsite. Vleminckx scoorde door bij de eerste paal een voorzet van Dirar binnen te tikken. "Ik raakte de bal goed en hij ging mooi binnen. Of dit een typische Vleminckx-goal was? Ja, misschien wel."

Vleminckx, vorig seizoen topscorer van de Eredivisie, is blij met de progressie die hij met zijn team boekt. "We praten veel op en naast het veld en leren elkaar steeds beter kennen. Dat werpt zijn vruchten af. Scoren geeft een boost en is goed voor mijn vertrouwen maar ik ben vooral tevreden voor de ploeg omdat we op die manier de drie punten kunnen thuishouden. Ik denk dat we een behoorlijke tot goede wedstrijden speelden. We waren efficiënt en lieten de spelers van Gent niet in hun spel komen."

Club Brugge is opgeklommen naar de tweede plaats in de Belgische competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen