Bosnië en Portugal komen niet tot scoren

11 november 2011, 21:54   Bijgewerkt: 12 november 2011, 02:24

Portugal heeft goede papieren om zich te kwalificeren voor het EK 2012 in Polen en Oekraïne. De Portugezen hielden Bosnië-Herzegovina vrijdag in de play-offs op 0-0 en kunnen derhalve het karwei komende dinsdag in eigen land afmaken.

Bosnië en Portugal, ze beginnen stilaan goede bekenden van elkaar te worden in play-offs. Want ook in de barrages voor het WK van 2010 in Zuid-Afrika stonden de landen tegenover elkaar. Portugal trok destijds aan het langste eind, maar Bosnië maakte eigenlijk aanspraak op meer. In beide ontmoetingen deed het Balkanland namelijk niet onder voor de Portugezen.

Na de doelwissel werd de ontmoeting iets opener en vonden de Portugezen vlot een gaatje in de achterhoede van de Bosniërs, maar Cristiano Ronaldo raakte de bal in kansrijke positie niet lekker en schoot daardoor naast. Datzelfde gold een kwartier voor tijd voor Vedad Ibisevic. Niet veel later kreeg de invaller opnieuw twee goede kansen, maar ook daarmee sprong hij onzorgvuldig om. Na een passeeractie produceerde hij een slap rollertje, dat goalie Rui Patricio niet in verlegenheid bracht.

Een minuut later schoot hij, weliswaar ruim in buitenspelpositie, oog in oog met Patricio huizenhoog over. Haris Medunjanin was toen al naar de kant gehaald. De voormalig international van Jong Oranje begon in de basis, maar speelde een onopvallende wedstrijd. Edin Dzeko was in blessuretijd nog dichtbij de 1-0, maar Patricio hield met een prachtige redding zijn doel schoon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen