Guardiola: "We gaan vechten tot het eind"

Koen Freriks
29 januari 2012, 09:46

FC Barcelona verloor zaterdag het zicht op de landstitel. De regerend kampioen speelde gelijk op bezoek bij Villarreal, waardoor Real Madrid uitliep naar zeven punten voorsprong. Volgens trainer Josep Guardiola is de race nog niet gelopen.

"Er zijn nog achttien wedstrijden te spelen en we gaan vechten tot het eind", toonde hij zich strijdbaar. Volgens Guardiola speelde Barcelona niet slecht, maar was het slordig in de afronding. "Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn spelers zich hebben gepresenteerd na het bekerduel tegen Real. De eerste vijftien tot achttien minuten waren uitstekend en toen kwamen we tot veel kansen. Daarna werd het wat chaotisch. De tweede helft vond ik uitstekend. Villarreal heeft maar één kans gekregen, via Senna. We hebben er alles aan gedaan om te winnen."

Volgens Guardiola had de zware bekerwedstrijd tegen Real Madrid geen invloed op de uitwedstrijd tegen Villarreal, die amper drie dagen later wed gespeeld. "De verwachtingen van dit team zijn hoog, maar we willen graag in elke competitie meedoen. De laatste vier jaar spelen we altijd elke drie dagen een wedstrijd, dus de spelers zijn eraan gewend", besluit Guardiola.

Aanvoerder Carles Puyol toonde zich ook strijdbaar. "Er zijn geen excuses. De spelers zijn gewend elke drie dagen in actie te komen en de competitie is niet verloren. Wij even niet op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen