Vleminckx: "Al halen ze beste spits van Europa"

14 januari 2012, 14:32

Het jaar had leuker kunnen beginnen voor Björn Vleminckx. Zijn werkgever Club Brugge kondigde vorige week aan een akkoord te hebben bereikt met Carlos Bacca, een spits uit Colombia. Een directe concurrent dus voor Vleminckx, zeker omdat Club de laatste tijd met slechts één diepe spits speelt. De oud-NEC'er ligt echter niet wakker van de komst van de Colombiaanse spits, zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Concurrentie is er overal. Het is goed dat die jongen komt, voor Club Brugge en voor Joseph (Akpala, red.) en mij. Joseph en ik moeten nu bewijzen dat Club Brugge geen andere spits nodig had. We zullen meer dan ooit honderd procent scherp moeten blijven en op de toppen van onze tenen spelen", zegt hij over de komst van Bacca.

Dat Club Brugge een fikse transfersom betaald heeft voor Bacca, zegt Vleminckx weinig. "Ik lees dat Bacca de Gouden Schoen in Colombia heeft gewonnen. Hij zal dus iets kunnen, maar ik ben van niemand bang, al halen ze hier morgen de beste spits van Europa. Het is niet omdat men een transfersom voor je betaalt, dat je sowieso in de ploeg staat. Het is een cliché, maar als voetballer ben je maar zo goed als je laatste match. Daaruit put ik mijn motivatie om me elke week te bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen