Marseille met derde keus onder de lat in CL

Koen Freriks
27 maart 2012, 18:52

Bij Olympique Marseille staat woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München de derde keus tussen de palen. Coach Didier Deschamps vertelde dinsdag op de persconferentie dat Elinton Andrade het vertrouwen krijgt boven tweede doelman Gennaro Bracigliano. Vaste waarde Steve Mandanda is geschorst.

Bracigliano blunderde vorige week in de Franse beker, waardoor Marseille verloor van derdeklasser Quevilly.  De sluitpost verloor daarmee het vertrouwen van Deschamps. "Het was een moeilijk besluit op sportief en persoonlijk gebied, maar het is mijn werk. Ik heb ze allebei gesproken. De één is erg blij en de ander heel teleurgesteld", sprak Deschamps.

Andrade stond ruim een jaar geleden voor het laatst in het doel bij Marseille. De Braziliaanse keeper kan zijn borst natmaken. Bayern heeft met Ribéry, Gomez en Robben drie in bloedvorm verkerende aanvallers. Mede door de scoringsdrift van het drietal legde de Duitse topclub in de afgelopen weken meerdere ploegen op de slachtbank. Zo ging FC Basel, de vorige tegenstander van Bayern in de Champions League, met 7-0 onderuit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen