Ook Barça klaagt over veld in San Siro

29 maart 2012, 13:50

FC Barcelona denkt te weten waarom het woensdag niet lukte om te winnen van AC Milan. De ploeg geeft de schuld aan de grasmat in San Siro en heeft een officiële klacht ingediend bij de UEFA om het slechte veld onder de aandacht te brengen.

Volgens FC Barcelona-trainer Josep Guardiola hadden zijn spelers woensdag alle moeite om overeind te blijven op het veld van AC Milan. "We kunnen en moeten ons aan alles aanpassen. Maar het is moeilijk voetballen als de grasmat zo slecht is."

Guardiola is niet de eerste trainer dit seizoen die zijn ongenoegen uit over het veld in San Siro. Eerder deed Arsenal-manager Arsene Wenger hetzelfde. "Als je als ploeg één minuut te laat komt voor je training, krijg je meteen een boete van de UEFA. Maar tegen een slecht veld treden ze niet op. Velden zoals in Milaan zouden onacceptabel moeten zijn. Ik vind dat de UEFA ons uitleg verschuldigd is", mopperde de Fransman naar aanleiding van de 3-0 nederlaag van zijn ploeg in de achtste finale van de CL.

FC Barcelona kwam woensdag in San Siro, ondanks een veldoverwicht, niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen AC Milan. De return is volgende week in Camp Nou.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen