Pastoor teleurgesteld na remise in Utrecht

5 maart 2012, 00:00

NEC speelde zondag met 0-0 gelijk in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Coach Alex Pastoor kon niet echt leven met het resultaat, aangezien hij zijn ploeg het betere van het spel vond hebben.

"Ik sta hier met een teleurgesteld gevoel over het feit dat we maar één punt hebben”, zegt Pastoor tegen Omroep Gelderland. “Het was misschien een magere wedstrijd. We hadden iets meer uitgespeelde kansen en wij speelden ook veel verzorgder. We hadden veel meer moeten spelen om te winnen en dat had ook gekund. We hadden één van die kansen gewoon moeten binnen prikken."

Ondanks dit resultaat blijft NEC in de race voor de play-offs voor Europees voetbal, maar de nacompetitie tegen degradatie is nog lang niet afgeschud. "We doen voor beide play-offs volop mee”, gaat Pastoor verder. “Ik kijk overal naar, een soort schizofreen, maar liever naar boven natuurlijk. We hebben goede uitgangswaarden met een volledig fitte selectie, maar ik zie graag nog verbetering in de wil om te winnen. Ruiken als je tegenstander minder is en dan toeslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen