Allegri niet blij met optreden van Kuipers

3 april 2012, 23:29

Trainer Massimiliano Allegri van AC Milan is niet blij met het optreden van Björn Kuipers in de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona (3-1 verlies). De Nederlandse scheidsrechter kende de Catalanen twee strafschoppen toe. Met de eerste kon Allegri wel leven, met de tweede absoluut niet.

“Barcelona heeft twee penalty's gekregen. De eerste was een cadeautje van ons, de tweede één van de scheidsrechter”, mopperde Allegri na afloop bij Sky Sport Italia. In de ogen van Kuipers hield Alessandro Nesta vast aan het adres van Sergio Busquets. Allegri vond dat echter veel te weinig voor een penalty. Het leidde er echter wel toe dat Barcelona met een 2-1 voorsprong ging rusten. Allegri: "Jammer voor ons, want Barcelona speelde toen niet heel best."

“Bij 1-1 voelden we kansen om ons te kwalificeren voor de halve finale. Maar die dubieuze strafschop maakte het een stuk moeilijker”, vervolgde Allegri. “Kort na de pauze kwam Barcelona ook nog eens op gelukkige wijze op 3-1, waarna ze een mentale boost kregen en logischerwijs veel makkelijker gingen voetballen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen