Ronaldo: "Portugal was de betere ploeg"

Ger
10 juni 2012, 14:52

Portugal verloor zaterdag de eerste EK-wedstrijd tegen Duitsland (0-1). Sterspeler Cristiano Ronaldo vindt dat de uitslag allerminst een juiste afspiegeling is van de verhoudingen op het veld.

"We verdienden minimaal een punt. Iedereen die de wedstrijd heeft bekeken, moet concluderen dat Portugal de betere ploeg was", stelt de vedette van Real Madrid. "We hebben twee keer het aluminium geraakt. Daarnaast dwongen we nog enkele grote kansen af. Duitsland had in de tweede helft eigenlijk maar één kans. Dat we toch verliezen, is frustrerend. We moeten ons nu maar vasthouden aan het scenario van 2004. Toen verloren we ook de eerste wedstrijd maar bereikten we wel de finale."

"Duitsland heeft nauwelijks grote kansen gehad, dus dit resultaat is volledig onterecht", baalt bondscoach Paulo Bento. "We hebben een dure rekening gekregen voor het niet verzilveren van onze mogelijkheden. Daarnaast zat het ons ook niet mee. Duitsland had daarentegen wel geluk. De voorzet waaruit Mario Gomez scoorde, werd onderweg nog van richting veranderd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen