Koeman: "Extra klasse voorin ontbreekt"

31 augustus 2012, 00:00   Bijgewerkt: 30 augustus 2012, 23:42

Feyenoord werd donderdag in de laatste voorronde van de Europa League uitgeschakeld door Sparta Praag. Na de 2-2 in De Kuip van vorige week, werd in Tsjechië met 2-0 verloren. Coach Ronald Koeman trok na afloop tegenover het ANP een pijnlijke conclusie.

"De extra klasse voorin ontbreekt. We moeten veel balvaster zijn in aanvallend opzicht. Dan kunnen we qua voetbal vanuit het middenveld beter aansluiten", zei Koeman. De trainer hoopt de problemen op te lossen met Graziano Pellè. De Italiaanse spits (ex-AZ) wordt waarschijnlijk vrijdag gepresenteerd in Rotterdam. “Hij is balvast en zo'n aanvaller hebben we nodig. Laten we hopen dat hij gaat brengen wat we van hem verwachten."

Streep door de rekening voor Feyenoord was het uitvallen van Stefan de Vrij. De verdediger maakte in Praag sneller dan verwacht zijn rentree van een enkelblessure, maar een kwartier voor tijd liep hij een dijbeenblessure op. "Stefan voelde iets knappen in zijn hamstring", verzuchtte Koeman. "Hij was juist zo snel en zo goed teruggekeerd in de ploeg. Het is dramatisch, zowel voor hem als voor de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen