Welbeck verlengt contract bij Manchester United

22 augustus 2012, 11:30   Bijgewerkt: 22 augustus 2012, 12:01

Danny Welbeck heeft een nieuwe verbintenis getekend bij Manchester United. De aanvaller, die afgelopen maandag in de basis begon in de wedstrijd tegen Everton, blijft in elk geval tot medio 2016 op Old Trafford actief.

Welbeck speelde inmiddels 64 duels in het shirt van Manchester United en scoorde zeventien doelpunten. Hij debuteerde in de hoofdmacht van de Red Devils tijdens de League Cup-wedstrijd tegen Middlesbrough in september 2008.

Op de officiële website van de club laat manager Alex Ferguson optekenen blij te zijn met de verlenging van Welbeck. "Danny is al speler van Manchester United sinds hij acht jaar oud was en heeft zich de laatste jaren fantastisch ontwikkeld. Ook als international heeft hij grote stappen gemaakt, zo was op het afgelopen EK te zien. Hij kan een grote toekomst tegemoet zien."

Of Welbeck het komend seizoen vaak op een basisplek kan rekenen is, na de komst van Robin van Persie, nog even afwachten. Toch hoefde de 21-jarige aanvaller niet lang te twijfelen over het aanbod van United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen