Steijn mist alleen Horvath in Heerenveen

14 september 2012, 17:18   Bijgewerkt: 14 september 2012, 17:35

ADO Den Haag reist met een vrijwel complete selectie af naar Friesland voor de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen (zaterdag). Coach Maurice Steijn mist alleen verdediger Gabor Horvath vanwege een knieblessure. De Hongaar zit al een aantal weken in de lappenmand.

“Heerenveen is nog steeds een goede ploeg, ze hebben wel kwaliteit ingeleverd, maar hebben daar ook wat voor teruggehaald”, zegt Steijn tegen Omroep West, doelend op het vertrek van aanvallers Luciano Narsingh, Bas Dost en Oussama Assaidi. “Clubs als Heerenveen en Groningen schat ik nog steeds hoger in dan ADO, alleen zijn wij wel zover dat wij van dat soort ploegen kunnen winnen.”

Steijn toont zich trouwens absoluut geen fan van roze schoenen. "Die passen misschien wel bij een balletschool of in het damesvoetbal. Maar op een voetbalveld vind ik het afschuwelijk staan bij mannen."

Steijn heeft zelfs een speler uit zijn selectie een 'disciplinaire' straf opgelegd voor het dragen van roze voetbalschoenen. "Ja, Kevin Visser heeft van mij twee weken weekdienst gekregen", glimlacht de oefenmeester. "Het is een soort spelletje dat ik met hem speel. Hij mag zelf bepalen of hij met die kleur schoenen speelt. Het heeft vaak met sponsoring te maken. Maar het gaat mij iets te ver, zeker voor een verdedigende middenvelder die bij ADO alle duels moet spelen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen