Hattrick Ronaldo bij rode kaart Maduro

9 februari 2013, 23:52

Real Madrid heeft revanche genomen op Sevilla FC voor de uitnederlaag medio september vorig jaar (1-0). De Koninklijke had zaterdag voor eigen publiek geen enkele moeite met de Andalusiërs en won met 4-1.

Karim Benzema opende in de achttiende minuut de score. De Franse spits kreeg de bal op de doellijn gelukkig voor de voeten via Fernando Navarro en benutte de niet te missen kans. Acht minuten later pegelde Cristiano Ronaldo van dik twintig meter de 2-0 in de verre hoek. Dat was het begin van de 'CR7-show'.

Direct na de pauze tekende Ronaldo voor de 3-0 en rond het uur was de Portugese vedette het eindstation van een vlijmscherpe counter (4-0). Manu Del Moral maakte vlak voor tijd de eretreffer voor Sevilla, dat kort daarvoor met tien man was komen te staan door een rode kaart van Hedwiges Maduro (twee keer geel). Ook Real Madrid eindigde met tien man, Gonzalo Higuain kreeg eveneens twee keer geel.

Ondanks de ruime overwinning blijft Real Madrid derde in La Liga. De achterstand op nummer twee Atletico Madrid, dat zondag nog in actie komt, bedraagt vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen