Maaskant: "We zijn ver gekomen dit jaar"

19 mei 2013, 15:18

FC Groningen redde het vandaag net niet tegen FC Twente, waardoor de periode van Robert Maaskant als hoofdcoach bij de club uit het noorden erop zit. FC Groningen verloor met 3-2, maar stond lang met 1-2 voor.

“In de eerste helft verraste we Twente en waren we de betere ploeg”, vertelde Maaskant aan Eredivisie Live. “In de tweede helft hebben we onszelf niet beloond. Chadli maakt het verschil vandaag en die hebben we niet. Maar we hebben het stadion hier lang stil laten zijn. Ik ben wel enorm teleurgesteld, we hadden tegen de verwachting in de finale kunnen halen. We hebben wel laten zien dat we te vroeg afgeschreven zijn. FC Groningen is heel negatief benaderd dit jaar, vaak zonder ons te zien spelen. We zijn niet veel minder geweest dan andere ploegen en we zijn heel ver gekomen.”

Wat de toekomst brengt weet Maaskant nog niet, maar hij kijkt met een goed gevoel terug op het jaar bij FC Groningen. “Ik heb heel prettig gewerkt met de meeste mensen binnen de club. Ik kan hier altijd op een normale manier terugkomen. Wat ik volgend jaar ga doen? Ik heb nog geen idee. Er zijn wat concrete dingen, ik heb er wel weer zin in. Het buitenland is een optie, maar ik sluit niets uit.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen