Maaskant: "Wonderen zijn wereld nog niet uit"

17 mei 2013, 16:56

FC Groningen verloor donderdag in de eerste ronde van de play-offs voor Europees voetbal met 0-1 van FC Twente. Coach Robert Maaskant heeft de hoop voor de return, zondag in de Grolsch Veste, echter nog niet opgegeven.

"Wij mogen er nog in geloven", zegt Maaskant op de clubwebsite. "We hebben zeker realiteitszin en weten dat Twente de betere ploeg is. met bijzondere spelers. Maar 1-0 is maar 1-0. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Als wij de eerste goal scoren of er een rode kaart valt, kan het nog alle kanten op. Ik verwacht wel dat Twente de wedstrijd vroeg in het slot wil gooien, maar juist dat is voor ons ook weer een kans."

Groningen lijkt ongeschonden uit de wedstrijd van donderdag te zijn gekomen. "Ze hebben een heleboel gegeven. Maar het zijn jonge gasten dus die kunnen wel wat hebben, hoor", stelt Maaskant. "Het vraagt veel van de spelers, dit soort wedstrijden. Morgen om 15.30 uur is de laatste training voor vertrek naar Enschede. We hebben zondag om 12.30 uur wel fitte spelers nodig. Jongens met kleine pijntjes kun je in zo’n wedstrijd niet gebruiken. Zaterdag zullen we zien hoe iedereen er voor staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen