Kampioen Juventus juicht in stromende regen

24 augustus 2013, 22:45

Landskampioen Juventus is het nieuwe Serie A-seizoen begonnen met een nipte overwinning. La Vecchia Signora zegevierde zaterdag in de stromende regen met 0-1 bij Sampdoria.

Juventus maakt eigenlijk nooit een fout in de openingsronde, maar Sampdoria gold als de angstgegner van de ploeg uit Turijn. De equipe uit Genua wist het afgelopen seizoen als enige club twee keer te winnen van Juventus. Deze keer had Sampdoria echter weinig te vertellen.

Voor de doelwissel had Juventus ruim zeventig procent balbezit, maar stond het desondanks bij de pauze 0-0. Na bijna een uur viel alsnog de 0-1. Na een mooie aanval via Arturo Vidal en Paul Pogba kwam de bal bij Carlos Tevez terecht en die schoot raak. Even later dacht Sampdoria op 1-1 te komen, maar de goal van Eder werd terecht geannuleerd vanwege buitenspel. De thuisclub eindigde het duel uiteindelijk met tien man, omdat Paolo Castellini in blessuretijd rood kreeg vanwege een tackle op de enkel van Stephan Lichtsteiner.

Door de zege heeft Juventus direct drie punten voorsprong op concurrent AC Milan. I Rossoneri gingen eerder op de dag met 2-1 onderuit bij Verona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen