Ook Excelsior houdt Jong PSV in balans

12 augustus 2013, 21:55

Jong PSV is na twee speeldagen nog zonder zege in de Jupiler League. De ploeg van coach Darije Kalezic wist maandag in het sfeerloze Philips Stadion, waar slechts 1.300 toeschouwers zaten, niet te winnen van Excelsior: 1-1. Afgelopen weekend opende Jong PSV met een 2-2 gelijkspel bij Sparta.

Jong PSV begon wat tegenvallend, maar groeide steeds beter in de wedstrijd en omdat Excelsior juist steeds slordiger werd, was het wachten op de 1-0 van de thuisclub. Het openingsdoelpunt viel echter aan de andere kant. Lars Hutten, die jarenlang in de jeugdopleiding van PSV voetbalde, brak in de veertigste minuut de ban. Hij passeerde doelman Jesse Bertram met een laag schot.

In het tweede bedrijf had Jong PSV opnieuw het betere van het spel en dik twintig minuten voor tijd resulteerde dat ook in een Eindhovens doelpunt. Mathias 'Zanka' Jörgensen, die bij het grote PSV op een zijspoor is beland, volleerde raak. Daarna nam de druk van Jong PSV op het Rotterdamse doel verder toe, maar het bleef 1-1. Daardoor staan beide clubs na twee duels in de middenmoot met twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen