Atletico wil goede reeks doorzetten in CL

16 september 2013, 17:46

Het kan op het moment niet op bij Atletico Madrid. Het gaat de manschappen van Diego Simeone in de Spaanse competitie absoluut voor de wind. Na een 4-2 overwinning op Almeria wisten de Madrilenen het maximale puntentotaal te realiseren in hun eerste vier competitiewedstrijden. Atléti staat aan de vooravond van de groepsfase van de Champions League en het is voor het eerst sinds het seizoen 2009/2010 dat de roodwitten zich weer mogen tentoonstellen op het kampioenenbal.

Atletico begint de groepsfase van de Champions League met de thuiswedstrijd tegen FC Zenit. Hierin hoopt Simeone dat zijn ploeg de lijn van de competite kan doortrekken in Europa. De Spaanse koploper bereidt zich goed voor op de wedstrijd en is er zich volgens middenvelder Tiago goed van bewust dat de Champions League een 'volledig andere competitie' is dan de Primera División.

Tiago scoorde tot dusver twee keer in twee duels voor Atletico. De middenvelder zegt in aanloop naar de confrontatie met Zenit dat het zeker het moment van de waarheid is voor de Madrilenen: "We hebben veel hoop geïnvesteerd in het toernooi, aangezien het een lange tijd geleden is dat we konden acteren op dit niveau.", aldus Tiago.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen