Brood: "Duidelijk dat er harde woorden gevallen zijn"

20 september 2013, 09:11

Voor Roda JC Kerkrade staat de wedstrijd van zaterdag tegen SC Heerenveen in het teken van de sportieve revanche. De Limburgers hebben iets goed te maken na de nederlaag van vorige week tegen NAC Breda (5-1), weet coach Ruud Brood.

"Het mag duidelijk zijn dat er de afgelopen week harde woorden zijn gevallen over de manier waarop wij onderuit zijn gegaan", zegt Brood op de website van zijn club. "Een dergelijke prestatie accepteer ik namelijk niet. Meteen vanaf het begin nam een aantal spelers zowel in balbezit als bij balverlies hun verantwoordelijkheid niet. We speelden in een te laag tempo, gingen de duels niet aan en maakten de verkeerde keuzes. Daardoor kwamen we overal net te laat en creëerden we vrijwel geen enkele kans."

"Als je zo kinderlijk eenvoudig de doelpunten weggeeft, krijg je verdiend een pak slaag. Daar ben ik heel kwaad over geworden en wat dat betreft had het publiek gelijk dat we ons moesten schamen", vervolgt Brood, die zijn spelers tegen Heerenveen een nieuwe kans geeft. "Iedereen mag fouten maken en verdient een nieuwe kans. Maar dan zullen we er zaterdag wel alles aan moeten doen om ons te revancheren."

Tegen Heerenveen ontbreekt aan Limburgse kant de geschorste Frank Demouge. Verdedigers Henk Dijkhuizen en Ard van Peppen keren terug na een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen