Fitte Boëtius: "We worden steeds beter"

22 september 2013, 10:47   Bijgewerkt: 22 september 2013, 13:42

Jean-Paul Boëtius hoopt zondag in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht zijn rentree in het basiselftal van Feyenoord te maken. De 19-jarige vleugelaanvaller keerde onlangs terug van een blessure en is door de medische staf van de Rotterdammers zo goed als fit verklaard.

Als Boëtius aan de aftrap staat, zal dat ten koste gaan van Samuel Armenteros of Ruben Schaken. "Die keuze laat ik over aan de trainer", aldus Boëtius, die afgelopen week tegen NEC een halfuur meespeelde, tegenover RTV Rijnmond.

Ondanks een doelpunt van de jongeling eindigde dat duel in een gelijkspel (3-3). Een flinke klap voor Feyenoord. "Maar ik zie dat iedereen er weer bovenop is gekomen. We worden nog steeds beter, iedereen groeit individueel. Als we dat op elkaar af kunnen stemmen kunnen we een goed draaiend team zijn."

De eigen Kuip - voor veel ploegen een onneembare vestiging - is zondag het strijdtoneel. In uitwedstrijden komt Feyenoord vaak in de problemen. De oorzaak daarvoor heeft Boëtius ook niet. "We willen altijd winnen maar het zou goed kunnen dat de tegenstanders gewoon bloed ruiken. Bovendien lijken ze tegen Feyenoord altijd beter dan normaal. Het is wel een gegeven waar we aan moeten werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen