Jans: "Zwolle kan het beste in de schaduw groeien"

20 september 2013, 12:39

Na zes wedstrijden is PEC Zwolle de verrassende koploper van de Eredivisie. Afgelopen zaterdag werd het eerste duel in de competitie verloren van Ajax, maar de ploeg kwam zeker niet slecht voor de dag. Er is veel lof voor de Blauwvingers, maar trainer Ron Jans blijft met beide benen op de grond gaan.

"Ik ben pas net begonnen als trainer en ik vind niet dat je mij en de ploeg op basis van een handjevol competitiewedstrijden al goed kunt beoordelen. Laten we in de winterstop maar eens kijken hoe het er allemaal voorstaat", vertelt de keuzeheer op het digitale thuis van de club.

"Ik wist dat ik een goede groep had, maar niemand had natuurlijk een koppositie na zes speelronden verwacht. Wij willen een duurzame middenmoter zijn", vervolgt hij. "Als PSV punten verspeelt bij Heracles Almelo, vind ik het gegeven dat wij dan twee punten uitlopen op de Heraclieden belangrijker dan een koppositie ten koste van PSV."

Toch acht Jans, die met Zwolle zondag op bezoek gaat bij Vitesse, het wijselijk waakzaam te blijven. "Wij moeten ons niet gek laten maken door alle aandacht. De meeste dingen groeien of gedijen het beste in de zon, zoals een grasmat, maar ik denk dat PEC Zwolle het beste in de schaduw kan groeien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen