De Jonge: "Excelsior '31 kan het ons lastig maken"

29 oktober 2013, 15:17

Woensdagavond gaat Heracles Almelo op bezoek bij Excelsior '31. Het duel in de derde ronde van de KNVB Beker kan worden beschouwd als een derby, daar de stadions van beide clubs op ongeveer 15 kilometer afstand van elkaar staan. Het geeft een beetje extra lading aan de wedstrijd, waar Heracles-coach Jan de Jonge op vooruitblikt. "Het is een niet te onderschatten ploeg."

Op het persmoment daags voor het duel verklaart de oefenmeester de tegenstander enkele keren te hebben gezien. "Ze hebben de afgelopen weken in verschillende samenstellingen gespeeld. We zullen ongelofelijk agressief moeten zijn, anders kunnen we in de problemen komen. Deze wedstrijd is ontzettend belangrijk, dat moet iedereen zich beseffen en dat moet gaan leven."

De Jonge eist dan ook alle waakzaamheid binnen de ploeg. "Natuurlijk hebben we even nagenoten van de overwinning in De Kuip (1-2 overwinning op Feyenoord, red.). De uitdaging is om het niveau van zondag vast te houden en door te zetten. Excelsior '31 is een goede ploeg, ze kunnen het ons lastig maken als niet honderd procent bij de les zijn."

In het duel kan De Jonge sowieso niet beschikken over Dario Vujicevic (voet), Aleksei Kangaskolkka (voet) en Milano Koenders (knie). Thomas Bruns en Bart Schenkeveld zijn weer fit, alleen Mike te Wierik is nog een twijfelgeval nadat hij zondag een tik op zijn kuit ontving. Een opstelling wilde de coach nog niet vrijgeven. "Om de eenvoudige reden dat het de tweede dag na een wedstrijd is, dan zitten de spelers nog volop in het herstel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen