Jordania: "Ja, Vitesse kan kampioen worden"

2 oktober 2013, 09:12

Ondanks het vertrek van Wilfried Bony en Marco van Ginkel draait Vitesse gewoon weer mee in de top van de Eredivisie. De ploeg uit Arnhem kan vanmiddag, op bezoek bij ADO Den Haag, zelfs de koppositie veroveren. Als het de volle buit pakt in de inhaalwedstrijd in het Kyocera Stadion, komt de ploeg fier aan de leiding te staan.

De wetenschap dat zijn ploeg weer in de bovenste regionen van de Eredivisie staat, doet eigenaar Merab Jordania goed. Hij denkt dat zijn club serieus mee kan gaan doen om de prijzen, zegt hij bij Omroep Gelderland. "Alles is mogelijk. Natuurlijk is het doel weer Europees voetbal halen, misschien zelfs meer. Ik ben niet verrast dat we nu koploper kunnen worden. Hier werken we iedere dag hard aan. Tegen ADO ben ik er natuurlijk bij. Ja, we kunnen met Vitesse zelfs kampioen worden. Waarom niet."

Vitesse heeft momenteel, met dus nog één wedstrijd te goed, één punt minder dan koploper FC Twente. De Arnhemmers pakten veertien punten in zeven duels.

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Vitesse, vorige maand afgelast wegens regenval, begint vanmiddag om 15.30 uur en is live te volgen op FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen