Mertens op dreef bij Napoli, Benitez zeer tevreden

23 oktober 2013, 10:04

Napoli won dinsdagavond met 1-2 op bezoek bij Olympique Marseille. Coach Rafael Benitez was na afloop zeer tevreden met de prestaties van zijn ploeg. Beste speler aan de Napolitaanse kant: Dries Mertens.

Tot dusver kwam de Belg nog niet veel in actie bij de Italianen, maar hij liet dinsdagavond zien waarom hij wel meer in actie zou moeten komen. Hij sneed als een warm mes door de Franse verdediging en gaf enkele mooie voorzetten vanaf de linkerkant. Bovendien tekende hij voor de assist van de 0-2 door Duvan Zapata.

"Het is voor mij gemakkelijk om voor Dries te kiezen", zei Benitez na afloop tegen Sky Sport Italia. "Hij werkt heel hard op de training." Eerder deze maand kreeg Mertens in het competitieduel met Livorno ook een kans: toen tekende hij voor twee assists in de 4-0 overwinning.

Door de overwinning gaat zijn ploeg nu gedeeld aan kop met Arsenal en Borussia Dortmund in Groep F van de Champions League. Met een overwinning in eigen huis tegen Marseille is Europese overwintering in elk geval een zekerheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen