Stevens neemt Stoch gemiste penalty's niet kwalijk

25 oktober 2013, 10:32   Bijgewerkt: 25 oktober 2013, 11:38
Stevens neemt Stoch gemiste penalty's niet kwalijk

Huub Stevens zag zijn PAOK Saloniki donderdagavond in de Europa League met 3-2 winnen van Maccabi Haifa. Miroslav Stoch was de schlemiel van de avond, want hij miste tot tweemaal toe een strafschop bij een 1-2 achterstand. Stevens had geen invloed op het feit dat Stoch na de misser nogmaals vanaf elf meter mocht aanlopen.

"Ik heb volgens mij te maken met professionals die het zelf moeten beslissen. Het zijn toch geen kinderen?", zei hij tegen Voetbal International. "Deze profs moeten zelf de juiste keuzes maken, en dan heb ik het over álle spelers." Hij neemt Stoch persoonlijk dan ook niets kwalijk.

Wel is hij kritisch naar de gehele ploeg. De Grieken keken na twintig minuten al tegen een 0-2 achterstand aan. "Dit is niet het PAOK wat ik wil zien, als je zo achter komt. We hebben Maccabi in het zadel geholpen." Toch is hij uiteindelijk tevreden. "Na de 0-2 achterstand hebben we ons beste voetbal van dit seizoen laten zien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen