'Zestig miljoen om Manchester United te versterken'

1 oktober 2013, 10:01   Bijgewerkt: 1 oktober 2013, 12:25

David Moyes mag in de winter een kleine zestig miljoen euro uitgeven, om zodoende Manchester United een rampseizoen te besparen. De familie Glazer, eigenaar van de club, laat dat doorschemeren in de Engelse media.

Moyes houdt het volste vertrouwen. Het bestuur van United beaamt dat het laatste transferwindow moeilijk was voor de club, ten dele doordat de oefenmeester relatief laat in de zomer werd aangetrokken. De oefenmeester heeft daardoor vrijwel geen tijd gehad om de selectie naar zijn hand te zetten. Achteraf gezien had de club het contract van de coach bij Everton liever afgekocht, waardoor hij zeker zes weken eerder aan de klus kon beginnen.

In de voorbije transferperiode wisten de Mancunians alleen Marouane Fellaini aan te trekken. Moyes heeft publiekelijk toegegeven dat hij het liefst twee of drie spelers aan wil trekken, die rechtstreeks de basiself in kunnen. Hij heeft minimaal vijf spelers van wereldklasse nodig om mee te doen om de prijzen in Champions League, maar dat is volgens hem nu niet het geval.

De Red Devils maken hun slechtste seizoensstart in 24 jaar door. De angst om voor het eerst in de geschiedenis van de club buiten de top vier te vallen is groot. Daarmee zou de ploeg buiten de boot vallen voor Champions League-voetbal en dat willen de Glazers hoe dan ook voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen